33.1 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăSpecialCrimeea: Alertă cu bombă la aeroportul Simferopol

Crimeea: Alertă cu bombă la aeroportul Simferopol

UPDATE: Alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă, relatează Russia Today, citată de Mediafax

Aproximativ 700 de persoane – pasageri şi personal – au fost evacuate din Terminalul B al principalului aeroport din Crimeea, Simferopol, după un apel telefonic anonim care anunţa că a fost amplasat un dispozitiv explozibil. Terminalul A a continuat să funcţioneze normal.

Autorităţile din Simferopol au anunţat ulterior că aeroportul a fost verificat de echipele de genişti din cadrul poliţiei, care nu au descoperit niciun dispozitiv exploziv, potrivit agenţiei RIA Novosti.

Directorul aeroportului, Evgheni Plaskin, a declarat pentru agenţia TASS că informaţia privind amplasarea unei bombe în Terminalul B s-a dovedit falsă. "Aeroportul funcţionează normal", a precizat Plaskin.

———-

Principalul aeroport din Crimeea, Simferopol, a fost evacuat, luni, în urma unei alerte cu bombă, informează Mediafax

Aproximativ 700 de persoane – pasageri şi personal – au fost evacuate din principalul aeroport din Crimeea, Simferopol, după un apel telefonic anonim care anunţa că a fost amplasat un dispozitiv explozibil, relatează Russia Today, în pagina electronică.

Citește și: Putin dezvăluie cum a decurs planul de anexare a Crimeei

Aeroportul reprezintă principala legătură aeriană a regiunii cu Rusia. În plus, de la anexarea Crimeei de către Moscova, în urmă cu un an, toate zborurile de la Simferopol se limitează la curse către sau dinspre Rusia.

Cele mai citite

Slaba legitimare și urmările ei

Am examinat statul și democrația din zilele noastre și, desigur, sunt interesat să verific evaluările, observând politica din alte țări și din țara mea....

Fake-news cu Putin pe Allianz Arena

Pe mai multe rețele sociale s-a rostogolit un așa-zis clip prin care suporterii români ar fi scandat numele lui Putin, în timpul meciului România-Ucraina,...

VIDEO. Povestea impresionantă de viață a lui Mircea Solcanu. Tumoarea la creier și pensia de 1.100 de lei

Mircea Solcanu, celebrul prezentator TV al anilor 2000, a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță. Acesta a vorbit, printre altele, despre cum a...
Ultima oră
Pe aceeași temă