30 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Povestea impresionantă de viață a lui Mircea Solcanu. Tumoarea la creier...

VIDEO. Povestea impresionantă de viață a lui Mircea Solcanu. Tumoarea la creier și pensia de 1.100 de lei

Mircea Solcanu, celebrul prezentator TV al anilor 2000, a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță. Acesta a vorbit, printre altele, despre cum a descoperit tumoarea pe creier și despre pensia de 1.100 de lei pe lună.

Mircea Solcanu a fost recent invitat la podcastul „Acasă la Măruță”, unde a discutat despre activitățile sale din ultimul deceniu de când s-a retras din televiziune și showbiz.

Acum aproximativ unsprezece ani, Solcanu a plecat din emisiunea „Poveștiri de noapte” de la Acasă TV, care fusese foarte populară la vremea respectivă, la Kanal D. După o perioadă petrecută acolo, el s-a retras din viața publică, a încercat să inițieze o afacere care nu a avut succes și a avut de înfruntat probleme grave de sănătate.

În 2022, Solcanu a absolvit Facultatea de Actorie.

Am 1100 de lei și pentru că am și niște datorii la ANAF – e mai mică (…) Mă întreabă lumea ce-am făcut în ăștia 10 ani și eu le răspund – nimic. Păi cum? Așa. Da m-am preocupat cu Dumnezeu,

a povestit Mircea Solcanu.

De altfel, pe lângă cei 1.100 de lei, fostul prezentator TV mai primește încă 600 pensie de handicap.

Mircea Solcanu a povestit cum a descoperit tumoarea. El susține că, după un zbor cu avionul, urechea i s-a înfundat și a rămas așa vreo câteva zile bune. Apoi, acesta a mers la medic pentru a lua un tratament, iar medicii i-au descoperit tumoarea la creier.

Dumnezeu aude ce vorbesc oamenii respectivi când eu nu sunt de față. Mă gândesc că nu mai bat pentru că așa își manifestă Dumnezeu iubirea față de mine. Eu, poate, i-aș primi la fel că doar, Doamne, iartă-mă, nu mi-au făcut nimic. Și chiar dacă mi-ar fi făcut, ce? Toate trec (…) Singurătatea e grea. N-aș fi ales-o niciodată în viață. Credeam tot timpul că sunt dependent de oameni și așa și, uite, că de fapt mă înșelam,

a declarat Solcanu, întrebat dacă suferă că nu-l mai contactează nimeni.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă