31.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialCraiova are două echipe în Liga 2: Echipa lui Mititelu şi echipa...

Craiova are două echipe în Liga 2: Echipa lui Mititelu şi echipa primăriei vor evolua împreună

Echipa de fotbal CS U Craiova, finanţată de primărie, a primit acceptul de a evolua în liga secundă, în care a fost deja înscrisă şi echipa lui Mititelu. Potrivit radio GSP Comitetul Executiv a decis în această dimineaţă, cu doar trei voturi împotrivă, ca echipa primăriei să fie înscrisă în Liga a II-a.

De la şedinţă au lipsit Dumitru Dragomir, preşedintele LPF şi Valeriu Argăseală. În perioada următoare urmează să fie stabilit programul ligii secunde, conform gsp.ro.

Mititelu ameninţă cu DNA-ul

“Îi atenţionez şi le dau cuvântul de onoare că mâine, la 20 de minute după vot, trimit plângerea penală la DNA şi le garantez că în 30 de zile începe urmărirera penală şi trimiterea lor în judecată pentru o nouă faptă de abuz, un abuz mai mare decât dezafilierea noastră”, a declarat Adrian Mititelu, finanţatorul Universitatea Craiova. 

Universitatea îşi va disputa meciurile pe stadionul din Petroşani, după ce Mititelu a primit aprobarea consiliului local.

Proiectul CS U Craiova a fost girat încă de la început de primarul Olguţa Vasilescu, după ce aceasta nu a ajuns la o înţelegere cu Mititelu privind susţinerea Universităţii Craiova de către primărie.

Cele mai citite

Cele nouă puteri nucleare își dezvoltă arsenalul, avertizează SIPRI

Cele nouă țări recunoscute ca fiind puteri nucleare își dezvoltă arsenalul, avertizează Institutul Internațional de la Stockholm pentru Cercetări în domeniul Păcii (Stockholm International...

George Tuță își anunță prioritățile ca primar în Sectorul 1: transporturi și parcuri

George Cristian Țuță, candidatul care a câștigat alegerile în Sectorul 1, își anunță deja prioritățile ca primar. "L-am vizitat pe directorul STB pentru lista de...

INCREDIBIL. Camionul lui Ilie Bolojan, dispărut din Germania

Încruntatul Ilie Bolojan, vătaful Oradei și al județului Bihor, este de ceva vreme și un Gică Contra al celor de la guvernare, fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă