18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCraiova: Amenzi de peste 100.000 de lei, la două centre comerciale

Craiova: Amenzi de peste 100.000 de lei, la două centre comerciale

Poliţia din Dolj a confiscat, marţi după-amiază, peste 1.600 de jucării și aproximativ o tonă de fructe, legume și carne au fost confiscate, din două centre comerciale din Craiova, informează Mediafax.

În urma controalelor efectuate în centrele comerciale Sucpi și Bănie, cei 25 de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au confiscat 981 kilograme de legume și fructe, 1.080 obiecte ornamentale, dar şi 1.650 jucării, 168 perechi de încălţăminte şi 90 kilograme carne.

Potrivit unui ofițer în cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, Amelia Barbu, în urma a 56 de verificări şi controale, au fost întocmite opt dosare de cercetare penală şi au fost date 33 de amenzi, în valoare de peste 102.500 lei.

Un dosar de cercetare penală a fost întocmit pe numele administratorului unei societăți comerciale, după ce a comercializat păpuşi care purtau însemne identice sau asemănătoare cu marca “Disney”.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identidică sau similară cu o marcă înregistrată.

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Alexandru Rafila e convins: “Calitatea asistenţei medicale se va îmbunătăţi simţitor”

La ceremonia oficială de inaugurare a lucrărilor de construcție a Spitalului Regional de Urgență Cluj, desfășurată sâmbătă, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a subliniat că...
Ultima oră
Pe aceeași temă