17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialCopos nu se mai bazeaza pe Ostahie si Fati

Copos nu se mai bazeaza pe Ostahie si Fati

Actionarii minoritari Dan Ostahie si Dan Fati nu au dat inca un raspuns propunerii primite din partea principalului actionar George Copos de a ceda procentele pe care le detin la SC FC Rapid SA.
Contactat telefonic, Dan Ostahie – a carui companie detine in acest moment 3,92 la suta din actiuni – nu a negat propunerea venita din partea lui George Copos de a-i vinde actiunile. “Momentan nu vreau sa comentez pentru ca subiectul are mai multe detalii. E mai bine pentru echipa inaintea meciului de la Madeira sa nu vorbesc. Oricum, eu nu mi-am exprimat pana acum dorinta de a iesi din fotbal”, a spus actionarul.
Omul de afaceri greco-elvetian Jean Valvis a declarat ca actionarii minoritari nu au dat nici un raspuns propunerii primite in urma cu o saptamana. “Domnul Copos le-a propus in scris in urma cu o saptamana actionarilor minoritari sa le cumpere actiunile, dar raspunsul inca nu a fost dat. Acum este clar pentru toata lumea ca aceasta structura de societate pe actiuni si modul in care actiunile sunt distribuite sunt foarte importante. Sa fie inca o schimbare a domnului Copos? Inca o data incalcarea cuvantului dat? Odata vorbim de o corporatie serioasa si alta data dorim sa concentram toate actiunile la o persoana. Este clar ca ceva este in contradictoriu”, s spus Jean Valvis.
Actionarul considera ca structura actionariatului a fost modificata inainte ca George Copos sa formuleze propunerea catre Dan Ostahie si Dan Fati, facand referire la suporterii care au cumparat cate o actiune la SC FC Rapid SA. “Lipsa transparentei si intentia domnului Copos de a cumpara toate actiunile risca sa transforme acest Rapid SA intr-un Copos SRL. Miscarea rapidista a constituit deja un grup de suporteri-actionari orientat categoric spre interesele clubului si nu spre interesele buzunarelor private! Aceasta miscare formata din 60 de persoane, printre care membri marcanti ai vietii intelectuale si artistice a Romaniei, este hotarata sa construiasca un Rapid puternic si european. Independent de dorinta domnului Copos de a concentra actiunile, structura actionariatului a fost deja schimbata”, a adaugat oficialul giulestean.

Cele mai citite

Staycation: 5 idei pentru o minivacanță în propriul oraș

Staycation este un concept nou din industria turistică, dar care capătă din ce în ce mai multă popularitate. Rezultatul a două cuvinte din limba...

Jucătorul străin cu al doilea cel mai mare număr de prezențe în tricoul FC Barcelona

Marc-André ter Stegen continuă să stabilească noi repere la FC Barcelona. În urma apariției sale în meciul cu Valencia, portarul se află pe locul...
Ultima oră
Pe aceeași temă