14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialConsilierii generali ai Capitalei şi-au APROBAT ACCESUL GRATUIT pe Arena Naţională

Consilierii generali ai Capitalei şi-au APROBAT ACCESUL GRATUIT pe Arena Naţională

Consilierii generali ai Capitalei vor primi bilete gratuite la toate evenimentele organizate pe Arena Naţională. Este decizia luată de Consiliul General al Capitalei.

Mai exact, la începutul fiecărei luni, Primăria Capitalei va întocmi o listă cu evenimentele cele mai importante, artistice şi sportive, programate să aibă loc pe stadion, potrivit Digi 24.

55 de bilete vor fi puse la dispoziţia consilierilor, la tribuna VIP. Pe lângă acces, consilierii vor avea asigurat şi un loc de parcare.

Citeşte şi Acuze FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Sorin Oprescu. “E O RUŞINE!”

„Pentru fiecare eveniment în parte, cel mai probabil, va fi încheiat un protocol prin care fiecare consilier va putea beneficia de un bilet sau de o invitaţie. Dacă vor să-şi ia mai multe bilete, le vor lua contra cost”, a precizat viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu.

 

Proiectul a fost aprobat cu votul majoritar al consilierilor din partea USL, din rândul cărora s-a înregistrat un singur vot împotrivă. Grupul reprezentanţilor PDL şi PPDD s-a abţinut.

Cele mai citite

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...
Ultima oră
Pe aceeași temă