11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialConducere nouă la Spitalul Judeţean Sibiu

Conducere nouă la Spitalul Judeţean Sibiu

Directorul Adrian Şanta şi-a dat demisia, fără prea-viz, de la unita-tea medicală, spre surprin-derea preşedintelui Consiliului Judeţean, Ioan Cindrea.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu are un director interimar, după ce Adrian Şanta şi-a înaintat demisia din funcţia de manager al celui mai mare spital din judeţul Sibiu. Demisia acestuia a intrat în vigoare, cu caracter imediat, încă de la începutul acestei săptămâni, după ce Şanta a avut o discuţie cu preşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Cindrea. Chiar dacă şeful administraţiei judeţene l-a rugat pe Şanta să revină asupra deciziei, medicul a rămas ferm pe poziţii.

Demisia cu acordul părţilor

„Demisia lui m-a surprins, pentru că am crezut că este ataşat de viitoarele proiecte din spital şi chiar am vorbit cu el şi despre modernizarea spitalului. Am avut o discuţie cu el, l-am rugat să mai aştepte până facem o analiză, însă demisia era pregătită, o avea în geantă şi cred că o avea scrisă de acasă. Demisia a fost făcută cu acordul părţilor, însă Şanta va rămâne în continuare medic. Atribuţiile lui au fost preluate de către directorul interimar Călin Cipăianu, iar postul de director urmează să fie scos la concurs în perioada următoare”, a declarat, ieri, preşedintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă