13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialColoane de maşini la intrarea în Cernavodă dinspre Autostrada Soarelui

Coloane de maşini la intrarea în Cernavodă dinspre Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic din IGPR informează că sâmbătă dimineaţa se circulă în coloană la intrarea în Cernavodă dinspre Autostrada Soarelui, poliţiştii constănţeni deviind traficul rutier pe Drumul Judeţean 223, prin Cochirleni, cu ieşire în DN3 în dreptul localităţii Ion Corvin.

Pe de altă parte traficul rutier este întrerupt pe DN22C, în zona Cernavodă, din cauza lucrărilor la podul peste Canalul Dunăre-Marea Neagră, potrivit NewsIn.

Şi pe DN22C Ştefan cel Mare – Murfatlar traficul rutier se desfăşoară în coloană, însă fluent.

Totodată, pe a doua rută importantă către Constanţa, DN2A Slobozia – Hârşova – Constanţa, se circulă uşor îngreunat pe segmentul Slobozia – Ţăndărei din cauza numărului mare de maşini, dar şi a unor lucrări la suprafaţa carosabil, iar în judeţul Constanţa, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe DN2A Constanţa – Hârşova, între localităţile Gălbiori şi Dorobanţu, din cauza unui accident rutier, produs în jurul orei 5:00, în care au fost implicate două autotrenuri. Locul accidentului este ocolit pe un drum judeţean (DJ224 Ţepeş-Vodă).

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care deviază circulaţia. 

Pentru a ocoli zonele cu trafic îngreunat, poliţiştii le recomandă şoferilor care vin dinspre Moldova să traverseze Dunărea cu bacul la Galaţi sau Brăila, iar celorlalţi varianta prin Călăraşi, pe DN3, care include, de asemenea, o traversare cu bacul la Ostrov. 

Şi pe DN1, dinspre Bucureşti către Braşov, circulaţia s-a intensificat. În cursul zilei de vineri, dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti a înregistrat 27.585 de autovehicule pe sensul către Ploieşti, cu 2.000 mai multe decât vinerea trecută.

În localitatea Bărcăneşti, din judeţul Prahova, sunt instituite restricţii pentru executarea lucrărilor la pasajul viitoarei autostrăzi. Iar în zona Posada, între kilometrii 113 şi 114, se efectuază lucrări de reparaţii la un pod, circulaţia desfăşurându-se alternativ, pe un fir. Pentru a ocoli aceste zone, conducătorii auto care doresc să ajungă la Braşov pot circula pe DN1A  Bucureşti – Buftea – Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele. În Sinaia şi în celelalte staţiuni de pe Valea Prahovei se poate ajunge şi prin Târgovişte, pe DN7 Bucureşti – Bâldana – DN71 Bâldana – Târgovişte – Fieni  – Sinaia.

Cele mai citite

Cristiano Ronaldo le-a luat fața lui Messi și Mbappe! CR7 este cel mai bine plătit sportiv al planetei

Pentru a patra oară în carieră, Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, stabilit de revista economică...

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...
Ultima oră
Pe aceeași temă