13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialCoilprofil: 2,5 mil. mp de acoperiş Metigla în 10 ani de prezenţă...

Coilprofil: 2,5 mil. mp de acoperiş Metigla în 10 ani de prezenţă pe piaţa românească

Coilprofil, divizia romana a producatorului belgian specializat in tabla cutata, profile galvanizate, piese de finisaj si elemente de izolatie, aniverseaza 10 ani de la lansarea pe piata romaneasca a tiglei metalice Metigla.

In ultimul deceniu, de la fabrica din Ceptura, judetul Prahova au fost livrati peste 2,5 mil. mp de tigla metalica, care au acoperit aproximativ 13.000 de case, 70% dintre acestea fiind constructii noi si 30% renovari. Tigla metalica alaturi de accesoriile necesare sistemului complet de acoperis reprezinta 26% din capacitatea totala de productie a unitatii, restul fiind reprezentat de productia de sisteme metalice (50%) si de productia sistemului pluvial (24%).

“De circa cinci ani, pe piata invelitorilor metalice nu mai vorbim de sezonalitate, intrucat romanii aleg sa investeasca in acoperis in orice anotimp, decizia de cumparare fiind luata dupa o analiza mai atenta a preturilor si fara a se face rabat de la calitatea produsului, cu precadere cand vorbim despre o investitie pe termen lung. Coilprofil urmeaza aceste doua directii importante pentru clienti si continua sa le dezvolte continuu, prin imbogatirea constanta a portofoliului de produse si prin campanii de marketing”, a declarat Liviu Mistodinis, director general Coilprofil.

Bugetul mediu pe care un client il aloca in prezent pentru materialele necesare acoperirii locuintei este de 12.000 lei, pentru o suprafata medie de 180 mp. Din punct de vedere cromatic, romanii aleg acoperisul in nuante traditionale ale pamantului (gri inchis, caramiziu, rosu caramiziu, maro inchis), in functie de ansamblul curtii si designul fiecarei case.

Cu ocazia aniversarii, Coilprofil desfasoara in perioada 20 septembrie – 20 noiembrie 2013, Campania “De zece ani te acopera, acum vino si descopera!”, prin care urmareste sa rasplateasca cumparatorii Metigla. Astfel, clientii Coilprofil vor profita timp de doua luni de o reducere de 20% din pretul afisat la raft la tigla metalica Metigla la toti distribuitorii si, in plus, se pot inscrie si in tombola cu premiul cel mare – o croaziera de lux pentru 2 persoane la Marea Mediterana.

Apreciat pentru continutul ridicat de zinc (275g/mp) care ii asigura o rezistenta foarte buna, produsul Metigla are o durata medie de viata de 50 de ani si ofera garantie de 10 ani. In ultimii ani, portofoliul cromatic Metigla s-a imbogatit, iar acum produsul este disponibil intr-o varietate de 20 de culori – 13 lucioase si 7 mate.

Conditiile promotiei si regulamentul concursului sunt disponibile pe www.coilprofil.ro.

Coilprofil este divizia din Romania a firmei belgiene cu acelasi nume. Cu o fabrica de sisteme metalice construita in 2001 pe o suprafata de 12 hectare la Ceptura, judetul Prahova, compania produce tigla metalica – Metigla, sisteme pluviale – Metidro si sisteme metalice – Metindu cu ajutorul unor utilaje si tehnologii de ultima generatie. Investitia in fabrica s-a desfasurat in mai multe etape, compania crescand de la an la an si reusind astfel o dezvoltare sanatoasa, adecvata. Coilprofil propune mediului romanesc un exemplu de business bazat pe valori recognoscibile: calitate, incredere, parteneriat.

Produsele Coilprofil sunt comercializate prin distribuitori si constructori in tara si ajung si pe pietele externe, in tari ca Belgia, Algeria, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria. In Romania, Coilprofil a obtinut in 2012 o cifra de afaceri de 8,6 milioane de euro.

Cele mai citite

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...
Ultima oră
Pe aceeași temă