19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCodrin Ştefănescu către Robert Turcescu, într-o emisiune TV: „Aveţi curaj să ieşim...

Codrin Ştefănescu către Robert Turcescu, într-o emisiune TV: „Aveţi curaj să ieşim împreună noi doi afară?”

O nouă altercație, similară celei în care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Goțiu, era pe punctul să se producă într-o emisiune a postului România Tv, informează Digi 24.

Astfel, Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, s-a certat cu Robert Turcescu, deputat PMP, iar la un moment dat, reprezentantul PSD i-a cerut lui Turcescu să iasă afară pentru a rezolva disputa doar între ei doi.

Iată cum a decurs discuția dintre Codrin Ștefănescu și Robert Turcescu:

Robert Turcescu: Are (Liviu Dragnea, n.red.) nevoie de protecţia clanului Duduienilor pentru că au apărut cele trei fantome, cresc preţurile, au introdus acciza la carburanţi, s-a mărit preţul la pompe.

Codrin Ştefănescu: Bateţi câmpii, domnule colonel!

Robert Turcescu: Pe loc repaus, domnule Ştefănescu, până termin de vorbit.

Codrin Ştefănescu: Oricum, nu întelegeţi ce spuneţi.

Robert Turcescu: Puneţi mâna pe o carte şi o să înţelegeţi. PSD văzând că nu are banii pe care credea că îi va găsi, s-a dus la Banca Naţională. S-a cerut ministrul de finanţe acolo.

Codrin Ştefănescu: Ce aberaţii!

Robert Turcescu: Sunt semnale îngrijorătoare în întrega lumea în ceea ce priveşte o nouă criză economică. Poate nu ca cea din 2008, dar sunt semnale.

Codrin Ştefănescu: Pot să vorbesc şi eu? Domnule colonel, azi cei mai mari economişti au zis că nu o să fie nicio criză economică. În fiecare zi piaţa de capital internaţional creşte cu câteva puncte. Toate rapoartele sunt extraordinare. România e pe primul loc în Europa, domnule colonel. Domnul colonel cu gura mare, ascultaţi să-i spuneţi şi lui Băsescu asta: românii în proporţie covârşitoare susţin programul ăsta.

Robert Turcescu: Trăiţi într-o bulă periculoasă. Domnule Ştefănescu trăiţi într-o bulă imaginară. Ar fi firesc să vedţi că România reală nu e cea cu interlopi. V-aţi decuplat de România reală.

Codrin Ştefănescu: România reală este cea care v-a făcut colonel.

Robert Turcescu: V-aţi decuplat de realitatea românească. Este foarte clar, mergeţi pe stradă fără gărzi de corp şi bodyguarzi.

Codrin Ştefănescu: Aveţi curaj să ieşim împreună, noi doi, afară? Singuri!

Robert Turcescu: Sigur că da, şi să mergem la pompa de benzină că e aproape. Îi întrebăm pe şoferi dacă trăiesc mai bine, dacă s-a scumpit benzina.

Codrin Ştefănescu: Nişte aberaţii.

Robert Turcescu: Vă întreb cât se poate de calm şi civilizat.

Codrin Ştefănescu: Nu sunteţi civilizat. Sunteţi agresiv ca Băsescu.

Robert Turcescu: Aţi crezut vreodată că un benzinar va scădea preţul?

Codrin Ştefănescu: Un om ca Turcescu care se autodescoperă ar trebui să stea ascuns.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă