11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCluj Crusaders câştigă la „masa verde” meciul cu Baia Mare Miners

Cluj Crusaders câştigă la „masa verde” meciul cu Baia Mare Miners

Sezonul regulat al Conferinţei de Nord-Vest a Campionatului Național de Fotbal American s-a încheiat în acest weekend. În ultimele meciuri, Timişoara 89ers a reuşit să treacă fără probleme de Mureş Monsters, pentru că s-a impus la Târgu-Mureş cu scorul 62-0.

”Este de apreciat că echipa gazdă a organizat şi un eveniment caritabil. Pentru că data meciului a coincis cu Ziua Internaţională a Copilului, Mureş Monsters s-au gândit şi la copiii nevoiaşi din judeţ, pentru care au organizat o colectă de jucării, haine şi rechizite şcolare. Acestei iniţiative s-au alăturat şi sportivi bănăţeni, dar şi brigada de arbitri”, spun reprezentanții adversarilor. Cluj Crusaders a câştigat meciul cu Baia Mare Miners la „masa verde”. Echipa locală a fost anunţată, în prealabil, de conducerea echipei băimărene că meciul care avea să se desfăşoare sâmbătă a fost anulat. Diversele probleme cu care se confruntă nou înfiinţata echipă de fotbal american de la Baia Mare au adus clujenilor victoria cu scorul de 1-0, fără a mai fi nevoiți să efectueze deplasarea în Maramureş.

Astfel, în fruntea clasamentului Conferinţei de Nord-Vest se află Timişoara 89ers care a câştigat toate meciurile, urmată de Cluj Crusaders, care a pierdut în Banat, Mureş Monsters, care a reuşit să triumfe doar în faţa echipei maramureşene, şi Baia Mare Miners, care nu a acumulat nici o victorie. Cluj Crusaders va disputa următoarea confruntare la Bucureşti, unde va da piept cu învingătoarea Conferinţei de Sud pe 21 iunie, în prima semi-finală a campionatului național. O zi mai târziu, Timişoara 89ers, cel mai probabil, îşi va juca şansa, pe teren propriu, pentru a se califica în finala RoBowl V cu ocupanta locului secund din Conferinţa de Sud.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă