15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCirculația se desfășoară cu dificultate, între Fetești și Cernavodă, din cauza lucrărilor...

Circulația se desfășoară cu dificultate, între Fetești și Cernavodă, din cauza lucrărilor de întreținere pe poduri

Circulaţia rutieră se va desfăşura pe o bandă pe sens pe podurile de la Feteşti şi Cernavodă, în prima săptămână din septembrie, de luni până joi, în intervalul orar 22.00-06.00, ca urmare a lucrărilor de întreţinere a căilor de rulare, informează, miercuri, CNAIR.

Lucrările se vor executa doar în cursul săptămânii, de luni până joi, în intervalul orar 22:00 – 06:00. „Această măsură a fost luată deoarece pe acest segment de drum traficul rutier este încă destul de intens spre şi dinspre litoral”, precizează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Având în vedere posibilitatea deteriorării condiţiilor meteorologice şi apropierea încheierii sezonului favorabil execuţiei lucrărilor, CNAIR nu a mai putut amâna efectuarea reparaţiilor”, se arată în comunicatul companiei.

Iniţial, lucrările erau programate în luna iulie, tot pe timp de noapte, dar au fost amânate din cauza traficului intens specific sezonului estival.

Cele mai citite

Doi urși au ajuns în câteva localități din Harghita

Doi urși au fost văzuți în ultimele 24 de ore în localități din județul Harghita. Autoritățile au informat populația. Echipe mixte au fost trimise...

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă