31.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialCinci functionari ONU si cinci copii, ucisi in Afganistan

Cinci functionari ONU si cinci copii, ucisi in Afganistan

Cinci angajati ai Natiunilor Unite au fost ucisi, in aceasta dimineata, de explozia unei bombe amplasate pe marginea unui drum in provincia Kandahar din sudul Afganistanului, a declarat un cameraman al agentiei Reuters.

Patru dintre victime erau de origine nepaleza, iar cea de-a cincea era afgan.

Explozia a fost extrem de puternica, distrugand in intregime vehiculul blindat ce apartinea ONU.

Politistii inca mai incearca sa scoata din interiorul vehiculului doua dintre corpurile victimelor, a declarat pentru agentiile de presa, un jurnalist al France Presse.

Purtatorul de cuvant al ONU a confirmat faptul ca explozia a vizat convoiul ONU, care se intorcea in baza de la Kandahar.

 

Intr-un incident separat, tot din aceasta dimineata, explozia intr-o scoala din localitatea Herat a produs moartea a cinci copii.

Acestea sunt doar doua atentate cu bomba produse in Afganistan in ultimele zile. Desi deocamdata nu au fost revendicate, atentatele apartin gruparilor talibanilor, afirma oficialitatile.

 

Din 2001 si pana astazi, in Afganistan si-au pierdut viata 4.000 de persoane. 

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...

Huzurul din bani publici pentru pseudo vătaful masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu

Plagiatorul Radu Ninel Bălănescu a rămas în continuare vătaful masonilor din România, chiar dacă scriptic nu este la butoane și continuă să fie...

Pentru o curățare în profunzime a canapelei sau a saltelei tale, apelează la o firmă specializată

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...
Ultima oră
Pe aceeași temă