13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCinci ani garantie pentru electrocasnicele incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG achizitionate in...

Cinci ani garantie pentru electrocasnicele incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG achizitionate in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2014

Pentru un design interior unitar, electrocasnicele incorporabile sunt o alegere inspirata, o prezenta discreta, care va pune in valoare creativitatea amenajarii locuintei tale. Pentru a te bucura de o experienta  completa de cumparare si de designul interior mult visat, profita de campania Electrolux, Zanussi si AEG, care iti ofera o garantie extinsa, de 5 ani, pentru electrocasnicele incorporabile cumparate in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2014.

In promotie participa partenerii principali ai Electrolux, care comercializeaza electrocasnice incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG, importate de Electrolux pentru piata romaneasca. Oferta include urmatoarele echipamente: plite si cuptoare incorporabile, masini de spalat vase incorporabile, echipamente frigorifice incorporabile, masini de spalat rufe incorporabile.

In promotie se pot inscrie toate echipamentele electrocasnice incorporabile Electrolux, AEG si Zanussi, achitate integral sau in rate, online sau in magazine, in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2014. Pentru a activa garantia extinsa, produsul trebuie inregistrat pe site-ul dedicat al marcii de care apartine: Electrolux (www.registerelectrolux.com), Zanussi (www.registerzanussi.com) sau AEG (www.registeraeg.com). Astfel, garantia va fi prelungita de la doi, la cinci ani.

De aceasta promotie poate beneficia orice persoana cu domiciliul stabil in Romania, care achizitioneaza unul sau mai multe produse Electrolux, Zanussi si AEG din magazinele partenerilor principali, in perioada indicata, si care a implinit varsta de 18 ani pana la data de 1 octombrie 2014.

Pentru detalii suplimentare puteti consulta regulamentul disponibil pe www.electrolux.ro, www.zanussi.ro, www.aeg.ro.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă