16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialChiricheş creşte în ochii şefilor lui Tottenham: S-au bazat pe el într-o...

Chiricheş creşte în ochii şefilor lui Tottenham: S-au bazat pe el într-o campanie umanitară!

Vlad Chiricheş a reprezentat clubul Tottenham, alături de fost jucător al londonezilor, Ledley King, la o acţiune a Fundaţiei Tottenham Hotspur, care susţine tinerii fără posibilităţi materiale, potrivit site-ului oficial al clubului.

“Construieşte-ţi viitorul”, este logoul care uneşte mai multe organizaţii în proiectul Academia Skills, prin care sunt ajutaţi tinerii fără posibilităţi materiale, unii dintre ei care au avut probleme de comportament, comiţând infracţiuni, să fie reintegraţi în societate. 

Fundaţia Tottenham Hotspur a obţinut de curând o finanţare de 100.000 lire sterline, din partea jucătorilor Loteriei People’s Postcode, prin care, alături de partenerii săi de la Skills, Haringey Council şi London Boxing Academy se angajează să schimbe viaţa cât mai multor tineri defavorizaţi.

Tinerii care nu şi-au găsit un loc de muncă sunt ajutaţi să se reprofileze sau să facă toate cursurile necesare pentru a se califica pentru un job.

Vlad Chiricheş a reprezentat clubul la eveniment alături de un fost fundaş,  Ledley King, care a devenit ambasador pentru Skills. Chiricheş a putut fi văzut jucând baschet sau tenis de masă cu tinerii înscrişi în proiectele dezvoltate de fundaţia echipei sale.

Grant Cornwell MBE, CEO la Tottenham Hotspur Foundation declară că finanţarea va ajuta foarte mult organizaţia să-şi atingă obiectivele. “Ne dorim să le mulţumim jucătorilor Loteriei People’s Postcode pentru finanţarea proiectelor noastre. Noi credem, la Tottenham, că această finanţare ne va ajuta mult să ne atingem scopul de a îmbunătăţi adaptarea socială, de a dezvolta potenţialul tinerilor noştri şi de a crea comunităţi mai sigure”.

Vlad Chiricheş a devenit unul dintre jucătorii importanţi din apărarea lui Tottenham, următorul meci, la care şi el va fi titular, fiind cel din Premier League, cu Crystal Pala, de sâmbătă, ora 17.00.

 

Cele mai citite

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...

VIDEO. Furtuna din Texas a provocat mai mulți morți

Furtunile au omorât mai multe persoane și au lăsat fără curent electric aproape un milion de locuințe și întreprinderi din sud-estul Texasului, scrie BBC. „Avem...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă