13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialCele mai frumoase adolescente se pregatesc de Miss Boboc Bucuresti

Cele mai frumoase adolescente se pregatesc de Miss Boboc Bucuresti

Sedinte foto si video, lectii de coregrafie pentru defilarea pe scena, cursuri de oratorie si de branding personal: acestea vor face parte, in urmatoarele patru luni, din programul celor mai frumoase eleve de liceu din Bucuresti.

Aproape 30 de castigatoare ale concursurilor Miss Boboc desfasurate in diverse licee s-au inscris pana acum la competitia Miss Boboc Bucuresti si alte 15 liceene urmeaza sa-si confirme participarea pana la jumatatea lunii februarie.

"Perioada de pregatire va dura pana in ziua evenimentului, o data sau de doua ori pe saptamana, astfel incat sa nu afecteze in mod considerabil situatia scolara a concurentelor", a spus Mircea Ghiunea, Asistent Departament Artistic Gala Balurilor 2010. Concursul Miss Boboc Bucuresti va avea loc in cadrul acestei gale.

Pe langa competitia propriu-zisa, la 1 martie 2010 va fi lansata pe internet o platforma de voting, continand albumele foto si video ale concurentelor, unde va fi aleasa Miss Popularitate 2010.

"Ca prima impresie, concurentele sunt foarte entuziasmate de inscrierea in concurs, mandre de faptul ca au ajuns sa participe, fiind o sansa unica in viata. Nu e greu, pasii de inceput sunt extrem de usor de deprins, lucram la atitudine, la privire, la zambet ca sa iasa totul perfect si sa le scoatem in evidenta trasaturile frumoase", spun coregrafele evenimentului, Mihaela Rosu si Andra Chirnogeanu.

Gala Balurilor 2010 este organizata de OneBeat si Vertical Mind, iar parteneri ai evenimentului sunt Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Consiliul Municipal al Elevilor.

Monica Bonea
Monica Boneahttp://monica-bonea
Monica Bonea, editor Rl online
Cele mai citite

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...
Ultima oră
Pe aceeași temă