12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialCel puţin zece morţi în explozia unei bombe în interiorul unui hotel,...

Cel puţin zece morţi în explozia unei bombe în interiorul unui hotel, în nord-vestul Pakistanului

Cel puţin zece persoane au fost ucise, iar alte 14 sau fost rănite, joi seara, în explozia unei bombe în interiorul unui hotel din oraşul Nowshera, în nord-vestul Pakistanului, a anunţat poliţia, citată de Mediafax.

“Bomba a explodat în interiorul hotelului. Cel puţin nouă persoane au fost ucise, iar alte 14 au fost rănite”, a declarat Mohammad Hussain, un oficial din cadrul poliţiei din oraş.

Bomba a explodat joi seara, în momentul în care zeci de persoane s-au reunit după o cină de dezlegare în postul de Ramadan.

Potrivit poliţiei, bomba a fost amplasată sub o bicicletă lăsată în curtea interioară a hotelului.

“Hotelul a fost distrus, dar şi un hotel alăturat. Şase magazine situate în vecinătate au suferit pagube grave”, a adăugat Hussain.

Un oficial din cadrul serviciilor de informaţii de la Peshawar a confirmat atentatul.

Populaţia pakistaneză posteşte, în timpul Ramadanului, de la răsăritul şi până la apusul soarelui.

Nowshera se află la aproxiamtiv 50 de kilometri nord-est de Peshawar, cel mai important oraş din nord-vestul Pakistanului.

Vinerea trecută, 51 de persoane au fost ucise într-un atentat-sinucigaş comis în timpul rugăciunii, într-o moschee din Jamrud, în districtul tribal Khyber din nord-vestul Pakistanului. Acesta a fost cel mai sângeros atac comis în această ţară în ultimele trei luni.

Cele mai citite
00:01:33

Creștere alarmantă a persecuțiilor în Venezuela în contextul Alegerilor Prezidențiale, avertizează ONG-uri și Experți ONU

Un grup pentru drepturile omului și experți ai ONU au denunțat marți o "creștere alarmantă a disparițiilor forțate" în Venezuela înaintea votului prezidențial din...

Bayern Munchen a făcut egal cu Real Madrid(2-2) în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal

Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marţi seara, pe Allianz Arena, într-o partidă din prima manşă a semifinalelor Ligii...

Franța e gata să medieze între Israel și Hezbollah

Ministrul de Externe al Franţei, Stephane Sejourne, i-a cerut Israelului să facă publică poziţia sa cu privire la o propunere menită să dezamorseze tensiunile...
Ultima oră
Pe aceeași temă