13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCel mai mare târg de bijuterii contemporane, la Sala Dalles

Cel mai mare târg de bijuterii contemporane, la Sala Dalles

Cea de-a VII-a ediţie a celui mai mare târg de bijuterie contemporană din ţară – Autor – se desfăşoară, sâmbătă şi duminică, la Sala Dalles.

“În acest moment Târgul de bijuterie contemporană Autor se află la cea de a şaptea ediţie şi în cel de al treilea an de existenţă. Nu am crescut în trei ani câţi alţii în şapte şi nici nu ne-am propus acest lucru. Însă am crescut frumos şi firesc încercând mereu să fim mai buni şi mai pregătiţi de la o ediţie la alta”, a declarat Dan Pierşinaru, fondatorul platformei Autor bijuterie contemporană, potrivit unui comunicat transmis vineri AGERPRES.

Pierşinaru spune că bijuteria de autor este o formă de artă, însă ea are finalitate doar în momentul în care este purtată.

“Este acea bijuterie care vorbeşte despre tine ca individ, fiind o extensie a personalităţii tale pentru că încapsulează în ea un mesaj sau un concept. Ceea ce face Târgul de bijuterie Autor este să faciliteze accesul direct al celor ce îşi doresc acest tip de bijuterie către creatorul ei. Bijuteria de autor românească este valoroasă prin valenţele creative pe care le conţine şi este încă la preţuri ce pot sfida concurenţa internaţională”, a adăugat Dan Pierşinaru.

Evenimentul va aduce în atenţia publicului cele mai noi colecţii de bijuterie realizate de cei mai creativi designeri români.

Preţul unui bilet este de 10 lei.

La ediţia din acest an, organizatorii se aşteaptă la aproximativ 3.000 de vizitatori, având în vedere că anul trecut au fost peste 2.500.

Târgul Autor este un eveniment bianual cu o ediţie de primăvară şi una de toamnă.

Cele mai citite

Iohannis a numit-o pe Monica-Cecilia Sitaru ambasadoarea României în 11 țări africane

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 17 mai 2024, un decret prin care Monica-Cecilia Sitaru, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica...

Metodologia privind evaluarea externă a calității educației, în dezbatere publică

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre privind aprobarea Metodologiei de evaluare externă a calității educației, precum și Criteriile, standardele...

Monica Niculescu, în finala de dublu a turneului WTA Trophee Clarins de la Paris

Perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu s-a calificat în finala de dublu a turneului de tenis Trophee Clarins de la Paris, după ce au învins...
Ultima oră
Pe aceeași temă