6 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialCei trei morţi în incendiul din Italia ar fi de origine română

Cei trei morţi în incendiul din Italia ar fi de origine română

Cele trei persoane care au fost găsite moarte în incendiul declanşat într-o casă părăsită din Cosenza, în sudul Italiei, ar fi de origine română, potrivit primelor elemente ale anchetei, relatează Corriere della Sera,citat de Mediafax.

Una dintre victime ar fi un bărbat care stătea deseori în faţa unui supermarket din regiune şi care folosea o cârjă deoarece avea probleme la un picior.

Trei cadavre ale unor persoane fără adăpost au fost găsite carbonizate într-o casă veche şi părăsită din centrul Cosenza, în sudul Italiei, de către pompierii italieni, a anunţat sâmbătă agenţia Ansa, citată de AFP.

După ce au stins flăcările, pompierii au descoperit trei cadavre. Incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit, o sobă veche fiind legată la reţeaua electrică printr-un cablu improvizat.

Adi, un tânăr imigrant marocan fără adăpost, care îşi petrece în general nopţile în gară dar care în noaptea respectivă a dormit la etajul casei incendiate, a scăpat ca prin miracol. “Eram beat şi nu mi-am dat seama de nimic”, le-a spus el poliţiştilor, veniţi să îl trezească.

Casa, avariată şi cu geamurile sparte, era un refugiu pentru persoanele fără adăpost din oraş.

Cosenza este o regiune afectată de sărăcie, unde rata şomajului în rândul tinerilor este ridicată şi unde trăiesc numeroşi imigranţi proveniţi în special din Africa.

Cele mai citite

Șase persoane au fost salvate din accidentul de elicopter, în largul coastei Norvegiei

Un elicopter care transporta șase persoane s-a prăbușit miercuri în ocean, în largul coastei de vest a Norvegiei, iar toate cele șase persoane de...

Strategii de menținere a nivelului de motivație în rândul angajaților pe care orice companie ar trebui să le aplice

Într-o lume a afacerilor extrem de competitivă, menținerea unui nivel ridicat de motivație în rândul angajaților este vitală pentru succesul și durabilitatea unei companii....

Cum obții un zâmbet fermecător la orice vârstă cu ajutorul implanturilor dentare

Adesea, singura soluție pentru a-ți recâștiga încrederea în aspectul tău și a obține un zâmbet luxuriant este implantarea dinților. Mulți sunt îngrijorați și speriați...
Ultima oră
Pe aceeași temă