21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Trafic aglomerat pe DN1 și DN2. Ceața de pe A2 și...

UPDATE. Trafic aglomerat pe DN1 și DN2. Ceața de pe A2 și A4 a început să se ridice

UPDATE. Pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A4 ceaţa a început să se ridice, iar vizibilitatea este mult mai bună decât la primele ore ale dimineţii.Poliția recomandă conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de întâlnire.

Pe DN1 Bucureşti – Braşov traficul rutier s-a intensificat. În cazul în care la intrarea în Comarnic se vor forma coloane de autovehicule, le recomandăm conducătorilor auto care le încheie să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

În județul Gorj, pe DN66 Bumbeşti Jiu – Petroşani, în perioada 30 aprilie, ora 18:00 – 5 mai, ora 8:00, circulaţia se desfăşoară în regim de şantier, în unele zone pe o bandă, cu ajutorul semafoarelor, fiind ridicate restricţiile impuse de luni până sâmbătă, în intervalul orar 6:00-20:30.

De asemenea, în perioada 29 aprilie, ora 14:00   – 6 mai, ora 8:00, circulația rutieră pe podul de la Agigea ( DN 39, județul Constanța) se desfășoară pe trei benzi (2+1), în ambele direcții de deplasare, pe toată lungimea podului, în funcție de volumul de trafic înregistrat. În această perioadă, pe pod va fi permisă circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 5 tone şi a mijloacelor de transport persoane a căror masă totală maximă autorizată depăşeşte 5 tone.          

”Le reamintim conducătorilor de autovehicule de transport marfă că astăzi, 1 Mai, se aplică prevederile H.G. nr. 1777/2004, cu modificările şi completările ulterioare. Circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este restricţionată în intervalul orar 6:00-22:00, astfel:

          -pe autostrada A2 Bucureşti – Murfatlar, pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

          -pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Veştem şi pe DN39 Agigea – Mangalia, pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone”, arată Centrul Infotrafic.

Nu sunt semnalate probleme deosebite referitoare la circulația pe infrastructura feroviară şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise (cu excepția aeroportului Suceava, a cărui pistă este închisă pentru modernizare) 

—-

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează, joi dimineață, că pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A4 traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă. De asemenea, în condiţii dificile, tot din cauza ceţii, se circulă şi pe DN2(E85) Bucureşti – Urziceni.

Întrucât, pe alocuri, vizibilitatea scade sub 50 de metri, l e recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

 Fenomenul este întâlnit şi în judeţele Călăraşi, Galaţi, Ialomiţa, Giurgiu şi Constanţa.

Informăm că traficul rutier a început să se intensifice pe DN1 Bucureşti – Braşov şi pe Autostrada Soarelui. În judeţul Giurgiu se circulă în coloană la intrarea pe podul Giurgiu – Ruse.

Cele mai citite

3 moduri prin care poți asigura securitatea unui complex rezidențial

Securitatea în cadrul unui complex rezidențial nu se referă doar la împiedicarea accesului neautorizat. Înseamnă, de asemenea, prevenirea furturilor sau a actelor de vandalism...

Cancer ovarian: peste 70% din cazuri sunt depistate în stadii avansate

Cancerul ovarian este unul dintre cele mai mortale cancere la sexul feminin, clasându-se în primele 5 cauze de mortalitate prin cancer la femei, au...

Irina Begu, calificată în turul al treilea la Roma

Irina Begu s-a calificat în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1000 de la Roma, după ce franţuzoaica Oceane Dodin a abandonat...
Ultima oră
Pe aceeași temă