14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialCe spune Iohannis despre ofițerii acoperiți

Ce spune Iohannis despre ofițerii acoperiți

Klaus Iohannis a delcarat, pentru Adevărul Live că nu a fost ofițer acoperit al niciunui serviciu de informații, iar despre cazul Turcescu a afirmat că nu este important. 
 Iohannis a spus că este bine să fie ofițeri sub acoperire, însă a adăugat că el nu a fost ofițer acoperit „al niciunui serviciu de informații”.

Întrebat cum vede scandalul creat în urma autodeconspirării lui Robert Turcescu, Iohannis a spus: "Nu cred că este ceva foarte important cazul lui Turcescu".

Despre candidatura lui Teodor Meleșcanu, Iohannis a spus că o consideră puțin „forțată”. 

„Nu este un lucru interzis prin vreun act normativ, dar mi se pare puţin forţată această intrare, să fii astăzi şef al SIE şi mâine să fii candidat la Preşedinţia României. Cred că aici ar fi nevoie de o reglementare suplimentară”, a spus el.

În plus, Iohannis a spus că nu vede niciun motiv ca actualul şef al SRI, George Maior, să fie schimbat. "Nici nu cred că este o discuţie de acest fel", a spus Iohannis.

Cele mai citite

Candidat PSD la primărie, acuzat de corupție și un prejudiciu de 5,7 milioane de lei

Toma Sandu, un apropiat al familiei Bădălău, s-a prezentat miercuri în fața procurorilor DNA pentru a fi informat cu privire la calitatea sa...

Un nou pod rutier între România și Ucraina, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul Marcel Ciolacu ar putea aproba, în şedinţa de azi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa,...
Ultima oră
Pe aceeași temă