21 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialCe spun câştigătorii Loteriei Bonurilor

Ce spun câştigătorii Loteriei Bonurilor

După ce loteria bonurilor a anunţat astăzi care sunt bonurile câştigătoare, mulţi dintre cei norocoşi şi-au fotografiat chitanţa şi au postat-o pe Facebook, informează Digi 24. Unul dintre câştigători, Şerban Păun, spune că a păstrat fiecare bon primit la cumpărături în ultimele două luni.

„Am fost într-o benzinărie și mi-am cumpărat o cafea. Bonul, ce-i drept, l-am cerut după și vânzătorul a ezitat puțin sau a fost surprins că i l-am cerut. Cred că a fost singura cumpărătură pe care am făcut-o în ziua respectivă”, spune el.

Şerban Păun nu este singurul câştigător.

„Eram în bucătărie, la televizor, și am văzut că s-a extras data, suma. Am verificat și am văzut că sunt câștigătoare”, spune și Laura Bucur.

Citeşte şi: A avut loc prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale. Ce valoare au bonurile câștigătoare

O altă norocoasă este din judeţul Iaşi. Cu 6 lei şi 17 bani a cumpărat dintr-un supermarket, pe 7 februarie, o legătură de ridichi, o pungă de piper măcinat şi un pachet de şerveţele.

Câştigătorul îşi poate revendica premiul până pe 13 mai. Pentru acest lucru trebuie să prezinte bonul original și o copie după actul de identitate la orice administrație fiscală, iar plata va fi făcută în 60 de zile.

Suma totală, de un milion de lei, va fi împărţit între toţi cei care au bonuri de 6 până la 6,99 lei, validate de ANAF. Suma finală va fi impozitată cu 16%. După ce au văzut rezultatul primei ediţii a loteriei fiscale, oamenii spun că vor începe să colecţioneze bonurile.

Următoarea extragere a Loteriei fiscale va avea loc în data de 17 mai. Atunci vor participa bonurile emise în luna aprilie.

Cele mai citite

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...

Mișcare surprinzătoare a Bursei de la București

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ce valoarea tranzacţiilor cu acţiuni...

Mesaje de Florii 2024 // Cele mai frumoase urări pe care le puteți face sărbătoriților

Mesaje de Florii 2024// Duminica Floriilor este celebrată cu o săptămână înainte de Paște, adică pe 28 aprilie, și este un prilej de sărbătoare...
Ultima oră
Pe aceeași temă