12.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialCe secrete de stil aveau vedetele Epocii de Aur a Hollywoodului pentru...

Ce secrete de stil aveau vedetele Epocii de Aur a Hollywoodului pentru aparițiile publice

Indiferent de ocaziile pentru care își alegeau ținutele, vedetele Epocii de Aur a Hollywoodului, între care Audrey Hepburn, Sophia Loren, Grace Kelly și Marilyn Monroe, țineau cont de câteva reguli de stil pentru a arăta mereu spectaculos. Dacă ții cont de aceleași reguli, poți impresiona atât în zilele obișnuite, cât și la petreceri sau alte evenimente, potrivit sheknows.com. 

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu ținute ale starurilor hollywoodiene Audrey Hepburn, Sophia Loren, Grace Kelly, Doris Day, Lauren Bacall, Natalie Wood și Marilyn Monroe.

Citește și: FOTO. Cum poți să obții un look interesant cu o bandană

1. Poartă haine simple

Starul hollywoodian Audrey Hepburn inspira încredere în sine cu ținute pe care și le construia după principiul „Less is more/ Mai puțin este mai mult”. În garderoba artistei existau rochii negre simple, cămăși cu guler și pantaloni negri lungi.  

2. Pune-ți în valoare forma corpului

Actrița Sophia Loren își accentua cele mai frumoase părți ale corpului, cu ajutorul unor articole vestimentare potrivite.  

3. Fii atentă la detaliile ținutei tale

Actrița Grace Kelly avea întotdeauna un aspect elegant și feminin, construit cu multă atenție la detalii.

4. Poartă costume cu accesorii asortate

Citește și: FOTO. Amatoare de accesorii? 10 moduri creative în care să-ți porți eșarfa

Starul hollywodian Doris Day purta ținute formate din costume din două piese, pe care le completa cu pălării, mănuși sau accesorii asortate.  

5. Încearcă să arăți sexy fără să îți descoperi pielea

Actrița Lauren Bacall știa să fie atrăgătoare îmbrăcată în costume cu pantaloni, cu care lăsa foarte mult loc pentru imaginație.  

6. Pune-ți în valoare ochii

Natalie Wood își completa fiecare ținută cu un machiaj corect, cu linii de tuș negru și sprâncene conturate, care îi puneau ochii în valoare.

7. Construiește-ți ținutele casual cu stil

Deși, de multe ori, apărea în rochii scumpe, Marilyn Monroe alegea ținute mult mai banale în timpul ei liber. Starul purta pantaloni cu talie înaltă și topuri strâmte sau, dimpotrivă, cămăși lejere.   

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Flaviu Hoțopan, fost demnitar al Guvernului României, prins la furat cu camionul!

Un fost demnitar al Guvernului României, Flaviu Hoțopan, a fost prins în flagrant în timp ce încărcă într-un camion închiriat bunurile aflate într-un...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...

Județul Bihor are o nouă destinație speologică și turistică

Județul Bihor are o nouă destinație turistică spectaculoasă la mai puțin de 30 de kilometri de Oradea: un circuit de cinci kilometri în comuna...
Ultima oră
Pe aceeași temă