2.8 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialCe oferă Google femeilor lumii, în cinstea zilei de 8 martie

Ce oferă Google femeilor lumii, în cinstea zilei de 8 martie

Compania Google marchează, în anul 2016, Ziua Internațională a Femeii, prin lansarea unui doodle dedicat tuturor femeilor lumii.

Sunt incluse 12 montaje video, realizate în cinstea femeilor în diferite metropole ale lumii. Printre orașele alese de Google se numără Moscova, Berlin, Paris, Londra, San Francisco, Rio de Janeiro, Lagos și Bangkok.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă