13.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialCe mesaje au postat politicienii pe Facebook cu ocazia Paștelui

Ce mesaje au postat politicienii pe Facebook cu ocazia Paștelui

Mai mulţi politicieni au transmis urări, cu ocazia sărbătorii Paştelui, pe conturile personale de Facebook, unele mesaje fiind însoţite de fotografii sau de materiale video.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu urează "Paşte fericit tuturor!". "Știți că în general oamenii politici spun multe prostii de-a lungul anului și în general nu spun lucruri frumoase. De data aceasta mi-aș dori tare mult să ajung la sufletele dumneavoastră cu o urare de Paşte așa cum cred eu că merită să fie făcută o urare de Paște. Pentru mine înseamnă mult, pentru că înseamnă familie, înseamnă un loc aproape de Curtea de Argeş, unde mă întorc de fiecare dată, nu am ratat niciun an din viaţa mea acolo, mă întorc la familie, la lucruri plăcute din viaţa mea, la cozonac, la pomi înfloriţi şi la linişte, la multă, multă linişte. Daţi-mi voie să vă urez un Paşte fericit, zile senine, zile frumoase, linişte şi să ne revedem după acest Paşte plini de energie şi voie bună", spune ea, într-un mesaj video.

"Cred că este important, pentru fiecare dintre noi, să fim mai buni, să ne pregătim așa cum se cuvine pentru sărbătoarea Paștelui, ca să putem primi Lumina Învierii lui Hristos!", menţionează, la rândul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care a transmis în Joia Mare un mesaj, pe contul său de Facebook.

Şi prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia sărbătorii Paştelui. "Învierea Domnului să vă găsească împăcaţi şi încrezători în viitorul României! Sărbători Fericite!", transmite Predoiu.

Europarlamentarul Monica Macovei urează, la rândul său, "un Paște luminat și senin tuturor românilor". "Paștele este învierea speranței, împăcarea cu sine și cu ceilalți, eliberarea de rău și pornirea pe calea binelui. Și România, subminată de minciună și corupție, are nevoie de speranța unui nou început. Îmi doresc să fim cu toții în slujba binelui, a oamenilor și a țării noastre și să ne clădim cu speranță și bucurie un destin comun. Un Paște luminat și senin tuturor Românilor, oriunde s-ar afla în lume!", scrie Monica Macovei pe Facebook. Ea postează şi o fotografie în care este înfăţişată lângă masa cu ouă roşii şi cozonac.

"Învierea Domnului e bucuria noastră a tuturor, bucuria păcii și a dragostei, a credinței și a speranței. Spor în toate, liniște în familie, sănătate și sărbători fericite!", transmite, la rândul său, deputatul Raluca Turcan, în mesajul postat pe Facebook.

Cele mai citite

MESAJE DE PAȘTE 2024: Trimite cele mai frumoase urări de Înviere

O selecţie a celor mai inspirate:mesaje de Paşte, felicitări şi urări de Înviere care pot fi trimise prin SMS apropiaţilor, în noaptea de înviere. SMS DE PAŞTE, URĂRI DE PAŞTE, MESAJE DE...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

Nouă rețea pentru a viza traficanții de migranți în domeniul digital

Discuțiile din cadrul reuniunii tematice, organizate de Comisia Europeană și Europol, au condus la concluzii cheie privind răspunsul comun la activitățile online de trafic...
Ultima oră
Pe aceeași temă