16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCaterham va participa la ultimul Mare Premiu al sezonului de Formula 1

Caterham va participa la ultimul Mare Premiu al sezonului de Formula 1

Caterham va alinia doi piloţi la startul ultimului Mare Premiu al sezonului, programat duminică, la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite. Unul dintre piloţi este Kamui Kobayashi, iar al doilea va fi anunţat ulterior. Caterham se află în administrare judiciară.

Suedezul Marcus Ericsson, coechipierul lui Kobayashi în acest sezon, a rupt contractul cu Caterham și a dezvăluit că va trece din sezonul viitor la echipa Sauber.

Caterham a concediat până acum 230 de angajați, iar la cursa de pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi vor fi prezente doar 40 de persoane pentru a se ocupa de cele două monoposturi, scrie Agerpres.

Problemeşe financiare au tras pe dreapta echipa anglo-malaeziană la Marele Premiu al Braziliei şi Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii.

Cele mai citite

Xavi se va întâlni cu Joan Laporta pentru discuții în ceea ce privește viitorul său la Barcelona

Antrenorul de la FC Barcelona, Xavi Hernandez, și președintele Joan Laporta se vor întâlni pentru a discuta despre viitorul antrenorului la club. Se pare că...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Lituania a preluat președinția rotativă a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei de la Liechtenstein

Lituania a preluat președinția rotativă a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei de la Liechtenstein, în cadrul unei reuniuni a miniștrilor afacerilor externe din...
Ultima oră
Pe aceeași temă