12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCASA DE LICITATII GOLDART ContempL’Art #2

CASA DE LICITATII GOLDART ContempL’Art #2

Pe simezele Galeriei Goldart artiştii Dragoş Alexandru, Gheorghe Coman, Eugen Iovan, Sorin Dumitrescu Mihăeşti şi Răzvan Stanciu vor expune o selecţie de lucrări în care peisajul şi figurativul abstract ori realist îşi dau întâlnire. Pictori contemporani cunoscuți, cu expoziții în țară și străinătate și cu lucrări în colecții particulare, cei cinci propun stiluri, viziuni și interpretări diferite ale realității, adaptate propriei personalități si propriilor trăiri. Este o ofertă nouă pe care Casa de Licitații Goldart o face colecționarilor săi, pe care îi îndeamnă să se apropie de fenomenul artei contemporane ce vine cu obordări noi dar la fel de valoroase ca cele ale artei moderne.

ContempL’art este un proiect al Casei de Licitaţii Goldart de susţinere a artei contemporane printr-o serie de expoziţii. Casa de licitaţii Goldart îşi propune astfel ca sintagma “artă că investiţie” să nu mai fie alăturată doar valorilor certe, confirmate, din arta modernă şi post-modernă românească, ci să includă şi artişti contemporani în afirmare.

Motto-ul proiectului ContempL’art, “Fii contemporan cu arta contemporană”, este o invitaţie de a investi în arta de azi, ce mâine va scrie istorie.

Expozitia va fi deschisa in fiecare zi intre 09,30-19.00, sambata intre 11-15.

Vernisajul va avea loc marti 3 noiembrie 2015, ora 18:30,   la sediul Casei de licitaţii Goldart, Intrarea I.L. Caragiale nr. 1, Bucuresti.

Curator: Cristian Anghel

 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă