16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialCaravana care aduce CULTURA la tine acasă

Caravana care aduce CULTURA la tine acasă

Inspire Group a demarat Caravana Culturală, cel mai lung și vesel traseu de film și carte din România. Vara asta aducem filme și cărți, premii și multe alte surprize la tine în oraș.

Ne pregătim să încheiem turul Moldovei cu Dorohoi și Câmpulung Moldovenesc și ne pregătim pentru următoarele orașe de pe listă: Reghin(19/20 Iulie), Baia Mare(21/22 Iulie), Gherla(23/24 Iulie), Aiud(25/26 Iulie), Blaj(27/28 Iulie) și Cugir(29/30 Iulie). Ca să afli când ajungem și la tine în oraș, te invităm pe site-ul nostru: http://caravanaculturala.inspiregroup.ro/.

Pasionații de filme au experimentat Parisul anilor 1920 prin „Midnight in Paris”, iar în a doua zi au putut viziona un alt film de Oscar – „The King’s Speech”. Cu mic cu mare, ne-am strâns în colțul de lectură unde editura Nemira ne-a pregătit o selecție de carte bine gândită pentru toate generațiile și toate gusturile.

De asemenea, participanții au avut parte de activități interactive alături de partenerii noștri: S-au jucat la Xbox la standul Pur (Henkel), au luat parte la demonstrații de produs, au câștigat cărți, au testat noul produs 3in1 cu zahăr brun de la Nescafe, au descoperit serviciile Provident și au intrat în cursa pentru premii oferite de 3M și Scotch-Brite, Henkel, iar în cea de-a doua zi a evenimentului, au putut câștiga un telefon Sunny V38 de la E-Boda, produse de la Titan și de la Ristorante Dr. Oetker.

Te așteptăm și pe pagina de Facebook oficială a Caravanei pentru a descoperi ultimele noutăți. 

Cele mai citite

Metodologia privind evaluarea externă a calității educației, în dezbatere publică

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre privind aprobarea Metodologiei de evaluare externă a calității educației, precum și Criteriile, standardele...

Zeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că formaţia sa este favorită în barajul cu divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Suntem într-o formă bună, ne-am...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă