13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCampanii Bosch pentru accesorii, vopsit şi grădină

Campanii Bosch pentru accesorii, vopsit şi grădină

Este încă în desfăşurare (până la 25 iulie)campania „Etalează-ţi talentul la vopsit” lansată de Bosch şi Praktiker.  Clienţii Praktiker care cumpără orice pistol de vopsit Bosch primesc cadou o găleata de vopsea de 10 l. Bosch si Dedeman au lansat, de asemenea, campania „Tombola accesoriilor Bosch”.

Între 19 iulie şi 12 septembrie, clienţii Dedeman care cumpără accesorii Bosch de minimum 25 de lei pe un singur bon fiscal pot deveni unul dintre cei 100 de norocoşi care vor câştiga, la alegere, una dintre cele 4 scule electrice de meşterit Bosch: o maşină de găurit cu percuţie PSB 50 RE, o şurubelniţă cu acumulator PSR 1200, un ferăstrău vertical PST 650 Compact sau un polizor unghiular PWS 680 cu un disc diamantat. Tombola pentru desemnarea câştigătorilor va avea loc în data de 21 septembrie. Bosch şi Obi au demarat campania: „Arată că ţii la grădină ta”!

Astfel, între 19-22 iulie şi 2-5 august, pentru orice sculă electrică de grădină Bosch ­cumpărată din magazinele Obi se primeşte cadou, pe loc, un furtun de grădină de 15 metri.  Echipa Bosch este între orele 10.00 şi 16.00 în magazinele Obi astfel: 19 iulie la Obi ­Oradea şi Piteşti, 20 iulie la Obi Arad, Bucureşti Berceni şi Ploieşti, 21 iulie la Obi Bucureşti Pallady, 22 iulie la Obi Sibiu, 2 august la Obi Oradea şi Piteşti, 3 august la Obi Arad, Bucureşti Berceni şi Ploieşti, 4 august la Obi Bucureşti Pallady, 5 august la Obi Sibiu. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă