11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCallatis Mangalia a reluat pregătirile

Callatis Mangalia a reluat pregătirile

Prima şedinţă de pregătire a avut loc la Neptun, locul unde se va stabili şi cantonamentul.

Callatis Mangalia şi-a reluat pregătirile în vederea abordării următoarei ediţii de campionat. Deşi au existat multe semne de întrebare în privinţa viitorului echipei, gruparea din sudul litoralului a revenit la treabă şi aşteaptă un campionat în care doreşte să facă o figură frumoasă.

Prima şedinţă de pregătire a avut loc la Neptun, locul unde se va stabili şi cantonamentul. Antrenamentul de reacomodare la efort a fost condus de acelaşi Mugurel Cornăţeanu care, însă, nu s-a mai putut baza pe o serie de jucători care au activat la Callatis în sezonul trecut. Portarul Cristian Mitrea, fundaşii Răzvan Damian, Radu Cureteu, Florin Naziru, mijlocaşii Cristian Bardu, Robert Lupu, Andrei Sin şi atacanţii Nicolae Hertu şi Adrian Crăciun nu mai sunt componenţii Callatisului.

Tehnicianul echipei de pe litoral nu este însă îngrijorat, deoarece aşteaptă întăriri de la prim-divizionara Viitorul Constanţa. Cele două formaţii au o strânsă colaborare, iar jucătorii pe care Cătălin Anghel, tehnicianul Viitorului, nu îi va folosi în Liga I, vor fi trimişi la Mangalia, pentru a prinde experienţă competiţională.

Callatis va rămâne cantonată la Neptun, urmând a fi perfectate o serie de partide amicale la Albena, în Bulgaria.    

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă