11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialBute, tot mai aproape de revanşă

Bute, tot mai aproape de revanşă

Pugilistul Lucian Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de britanicul Carl Froch, într-un meci disputat, în 26 mai, la Nottingham, în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară. De atunci s-a tot discutat despre o revanşă, meci care, conform contractului, ar trebui să se dispute.

Suporterii gălăţeanului se pare că mai au de aşteptat până la începutul anului viitor pentru a-şi vedea favoritul recuperându-şi centura de la britanic. Potrivit unor informaţii apărute în presa din Insulă, promotorul lui Carl Froch, Eddie Hearn, a declarat că a discutat cu reprezentanţii lui Lucian Bute şi că probabil un nou meci între britanic şi român va avea loc în prima parte a anului 2013, la Montreal. „Am avut discuţii îndelungate cu echipa lui Lucian Bute, în această săptămână, şi probabil revanşa va avea loc devreme în 2013, la Montreal”, a spus Hearn.

La plecare din România, Bute a declarat că va reveni în ţară cu o centură. „Dacă nu va fi centura asta (n.r. – cea pierdută în faţa lui Froch) va fi alta, cu siguranţă. Eu sper ca de acum într-un an de zile să vin cu centura în România. O să revin, voi avea o altă centură, vă promit acest lucru”, a spus Bute la plecarea în Canada. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă