25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialBrăila. Toate drumurile, închise. Zeci de localități fără curent

Brăila. Toate drumurile, închise. Zeci de localități fără curent

Toate căile rutiere din județul Brăila au fost închise pe durata codului roșu. Măsura a fost luată preventiv pe durata codului roșu întrucât viscolește puternic, iar vizibilitatea este zero. 

La ora transmiterii acestei știri, în județul Brăila, sunt nealimentate cu energie electrică 56 de localități cu mii de abonați, defecțiunile fiind cauzate de viscolul puternic, iar situația localităților fără curent electric se modifică de la o oră la alta.

În județul Brăila, 45 de localități sunt fără energie electrică din cauza viscolului extrem de puternic, iar mai multe drumuri județene și aproape toate drumurile naționale au fost închise.

Judeţele Buzău, Vrancea şi vestul judeţului Brăila sunt sub cod roşu de ninsoare şi vânt, luni, de la ora 8.30 până la 13.00, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

În aceste zone se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 – 90 km/h, ninsoare abundentă, puternic viscolită şi troienită şi vizibilitate redusă spre zero.

Avertizarea este valabilă până la ora 13.00, urmând ca apoi cele trei judeţe să intre sub avertizare de cod portocaliu.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...
Ultima oră
Pe aceeași temă