13.4 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Bilanţul morţilor din Colectiv a crescut la 41

UPDATE. Bilanţul morţilor din Colectiv a crescut la 41

UPDATE 20.30: Bilanțul morților în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 41, după ce alte două victime au murit sâmbătă seară, conform digi24. 

UPDATE 15.26:  Bilanţul morţilor în urma incendiului din clubul Colectiv din Capitală a crescut, sâmbătă, la 39, potrivit digi24.ro.

UPDATE 12:02: Bilanţul morţilor în urma incendiului din clubul Colectiv din Capitală a crescut, sâmbătă, la 38. Un român si un italian au murit în Olanda, iar alţi patru răniţi, în România. 

UPDATE 10.04Bilanţul morţilor în urma incendiului din clubul Colectiv din Capitală a crescut, sâmbătă, la 35, după ce un rănit internat la Spitalul Universitar şi-a pierdut viaţa, potrivit digi24.ro.

—-

Bilanţul morţilor în urma incendiului din clubul Colectiv din Capitală a crescut, sâmbătă, la 34, după ce două persoane internate la Spitalul de Arși şi-au pierdut viaţa, potrivit digi24.ro.

Ştire în curs de actualizare.

 

Cele mai citite

Jandarmii din Alba au descoperit la un bărbat plicuri cu substanță albă-cristalină interzisă

Un număr de 27 de plicuri cu substanţă albă-cristalină, ascunse în două pachete de ţigări, au fost descoperite de jandarmi la un bărbat din...

Rublev îl elimină pe Carlos Alcaraz de la Madrid după două ore de joc

Carlos Alcaraz, tenismanul spaniol care ocupă locul 3 în clasamentul mondial, a suferit o înfrângere în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000...

Ciocniri violente între poliția georgiană și manifestanți la Tbilisi

Poliţia georgiană a folosit forţa marţi împotriva manifestanţilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia săptămână ca să protesteze...
Ultima oră
Pe aceeași temă