23 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialBercea Mondial ar putea fi eliberat

Bercea Mondial ar putea fi eliberat

Tânărul înjunghiat în scandalul în care Bercea Mondial a fost arestat pentru tentativă de omor a  declarat că nu a fost înjunghiat de interlop, ci de fiul acestuia, Dinică Anghel, în vârstă de 14 ani, potrivit NewsIn.

Victima, Ionuţ Anghel, de 17 ani, a declarat în repetate rânduri că a fost înjunghiat de unchiul său, Sandu Anghel, poreclit Bercea Mondial. Însă astăzi, prezent la Curtea de Apel Craiova, Ionuţ Anghel a spus că nu şi-a dat seama în seara respectivă cine l-a injunghiat pentru că era ameţit.

Bercea Mondial a fost adus, miercuri dimineaţă, la Curtea de Apel Craiova. După ce a coborât din maşina poliţiei a afirmat că este nevinovat şi că este vorba despre o răzbunare a fraţilor săi.

Sandu Anghel a fost prins sâmbătă seara, 19 februarie, în cartierul Ferentari din Bucureşti. El fusese dat în consemn la frontieră, după ce, joi seara, 17 februarie, şi-a înjunghiat un nepot în timpul unui scandal petrecut în Drăgăneşti-Olt. Ulterior, magistraţii Tribunalului Olt au emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele său, pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Bercea Mondial este cel mai cunoscut interlop din judeţul Olt. Deşi pe numele său au fost întocmite în timp zeci de dosare pentru săvârşirea unei palete largi de infracţiuni, acesta nu a stat nicio zi în arest şi nici nu a executat vreo zi de închisoare.

Bercea Mondial a devenit cunoscut datorită personalităţilor publice care i-au botezat copiii, printre care se numără: fostul deputat Nicolae Grădinaru, fostul procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, Gheorghe Brenciu, prim-vicepreşedintele PDL Teodor Stolojan, judecătoarea Maria Huza, dar şi fostul viceprimar al Slatinei, Gabriel Diaconu. Anul trecut una dintre nepoatele interlopului a fost botezată la Constanţa de Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu.

Cele mai citite

Cum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia din fotbal

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se laudă în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef că a oprit mafia...
Ultima oră
Pe aceeași temă