13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialBERBEC 27 ianuarie - 3 februarie

BERBEC 27 ianuarie – 3 februarie

Un final de saptamana placut pentru toti nativii Berbeci, cei care se vor bucura de tot ce le ofera weekendul, chiar daca suntem in nameti. Ei nu vor tine cont de asta si vor incerca sa se distreze, fie ducand copiii cu sania sau aratand ca inca mai pot face un sport extrem. Se pot aventura in diferite locuri in care nu au voie daca sunt amatori de munte, de aceea se recomanda prietenilor si celor ce ii au in grija multa prudenta, adica sa fie cu ochii in patru.

Daca ati declarat ca va odihniti, nu inseamna ca sunteti rupti de realitate si nu mai stiti pe unde aveti voie sa mergeti. Cu o persoana in varsta se recomanda prudenta si in ceea ce priveste comunicarea, tot ce spuneti se poate intelege gresit si de aceea trebuie sa fiti poate ceva mai expliciti. Cam atat cu finalul saptamanii ca imediat se face luni si trebuie sa vedeti ce noua politica sa abordati la serviciu pentru a fi credibili si a vi se mai da sarcini noi.

De luni pana miercuri aveti grija la ce faceti la locul de munca, el poate fi serios amenintat de unele persoane mai tinere sau de cele care au alte abilitati decat nativul Berbec. Oricat de convingatori ati fost si sunteti, tot este un moment in care cineva vrea postul dvs, sau macar o forma de colaborare. Noi va sfatuim sa fiti precauti sa nu acceptati nici un fel de targ, promisiune, si sa va faceti treaba cat mai bine. Nu e cazul sa faceti apel la sentimente, ca pareti ciudati. Fiti normali si nu va va parea rau.

O sa faceti o deplasare care a fost anuntata de ceva timp si acum va ocupati de ea, dar mare atentie si la acte. Priviti relatia prin prisma echitatii, a rigorii si a increderii. Daca partenerul nu respecta aceste cerinte, tindeti sa-l sanctionati sau sa-l indepartati. Este posibil si reversul: celalalt sa fie exigent, rigid ori rece. Se mai poate ca partenerul sa aiba probleme sau cuplul sa fie supus unor incercari din afara. Manifestati ceva mai multa intelegere prin dialog, fara reprosuri, altminteri va veti face mult rau si, mai ales daca aveti o relatie de lunga durata, nu e bine sa o stricati. E in regula daca va aratati interesat de ceea ce este interesat si partenerul.

Puteti salva mult astfel, cu mici trucuri care sa va apropie nu generati un dezastru doar pentru ca poate aveti dvs. dreptate cu una alta. Mai bine va faceti ca nu auziti unele strigate, cele concrete care pot aparea din orice. Sanatatea va mai pune la incercare si in aceasta saptamana, dar nu rau. Bani – aveti nevoie in a doua parte a perioadei.

Cele mai citite

Xavi se va întâlni cu Joan Laporta pentru discuții în ceea ce privește viitorul său la Barcelona

Antrenorul de la FC Barcelona, Xavi Hernandez, și președintele Joan Laporta se vor întâlni pentru a discuta despre viitorul antrenorului la club. Se pare că...

Monica Niculescu, în finala de dublu a turneului WTA Trophee Clarins de la Paris

Perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu s-a calificat în finala de dublu a turneului de tenis Trophee Clarins de la Paris, după ce au învins...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă