25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialBătaie între elevi, la un liceu din Bacău

Bătaie între elevi, la un liceu din Bacău

Un elev de 16 ani, elev de clasa a X-a la un liceu din municipiul Bacău a ajuns la spital, joi, cu fractură de piramidă nazală, după ce a fost lovit cu pumnul în față de un coleg cu doi ani mai mare, într-o pauză, poliţiştii întocmind dosar penal pe numele agresorului, pentru loviri sau alte violenţe, informează Mediafax.

Potrivit cercetărilor făcute de poliţişti, altercația dintre cei doi elevi de la Colegiului Naţional ”Gheorghe Vrânceanu” din Bacău a avut loc în curtea unității de învățământ, într-o pauză.

Conflictul dintre cei doi adolescenți a izbucnit din cauza unei fete, la un moment dat elevul de clasa a X-a, în vârstă de 16 ani, fiind lovit cu pumnul în față de un coleg cu doi ani mai mare.

Ulterior, elevul lovit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, medicii stabilind că acesta are o fractură de piramidă nazală.

”După acordarea îngrijirilor medicale, i s-a stabilit tratamentul adecvat, apoi a fost externat întrucât astfel de leziuni nu necesită internare”, a declarat, joi,  purtătorul de cuvânt al SJU Bacău, Mirela Romaneţ.

Elevul agresor a fost dus la Poliţie pentru audieri, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

Conducerea liceului unde a avut loc altercația a deschis o anchetă internă pentru a stabili ce sancţiuni va primi adolescentul de clasa a XII-a, care şi-a lovit cu pumnul colegul cu doi ani mai mic.

Cele mai citite

Daniel Niculae se desparte de Rapid. “Contractul lui nu va mai fi prelungit”

Contractul lui Daniel Niculae la Rapid nu va fi prelungit, anunță Victor Angelescu, acționar minoritar al clubului din Giulești. "Daniel Niculae este preşedintele clubului până...

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...

Cum să alegi bateria potrivită pentru panoul tău fotovoltaic

Într-o lume unde există o evoluție a energiei regenerabile, cunoașterea elementelor esențiale ale sistemelor fotovoltaice este vitală. Articolul de față evidențiază factorii pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă