20.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialBashar Al-Assad afirmă că este pregătit să coopereze pentru stabilizarea Sirieiv

Bashar Al-Assad afirmă că este pregătit să coopereze pentru stabilizarea Sirieiv

Preşedintele Siriei, Bashar Al-Assad, a dat asigurări, marţi, că este pregătit să coopereze la orice efort pentru stabilizarea situaţiei din ţara sa, după întrevederea cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, informează AFP, potrivit Mediafax.

Bashar Al-Assad a reiterat “determinarea Siriei de a coopera la orice efort pentru consolidarea stabilităţii ţării”, adăugând că Damascul “s-a conformat planului Ligii Arabe” pentru soluţionarea crizei, precizează agenţia oficială SANA.

“Siria a cooperat deplin cu misiunea observatorilor arabi, în pofida obstacolelor puse de unele state arabe”, a continuat el.

Liga Arabă a suspendat săptămâna trecută misiunea de observare din Siria, denunţând recrudescenţa violenţelor soldate cu circa 6.000 de morţi în ultimele 11 luni.

 

Cele mai citite

EXCLUSIV. Pasivitatea Ministerului Turismului a condus compania statului LIDO SA în faliment. Blat în favoarea afacerii fostului ministru Bogdan Drăgoi?

Numiri cu întârziere ale administratorilor speciali, schimbări suspecte ale acestora și lipsa unei apărări firești în instanțe sunt doar o parte dintre deciziile luate...

România are aproape 6 milioane de plătitori de asigurări de sănătate și 19 milioane de beneficiari – Carmen Orban (Guvern)

​România se apropie, în acest an, de 6 milioane de plătitori de asigurări de sănătate, în condițiile în care „anul trecut erau 5 milioane...

SMIS, stăpâna consultanței mascate în învățământ! Scrie proiecte gratuite și vinde logouri supravaluate

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL au explodat în 2023 după ce a pus mâna pe zeci de contracte de...
Ultima oră
Pe aceeași temă