11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. UPDATE. Băsescu: Voiculescu e supărat că familia mea a cumpărat terenul...

VIDEO. UPDATE. Băsescu: Voiculescu e supărat că familia mea a cumpărat terenul de la Nana deoarece voia să arendeze

Traian Băsescu, întrebat de reporterul Antena 3 dacă îl cunoaște Marian Căpățână a spus că Dan Voiculescu ”are nevoie de asta, vedeți că e vai de staua lui cu terenurile”. Șeful statului a mai spus motivul pentru care Voiculescu e supărat este de fapt că Ioana Băsescu a cumpărat terenul pe care el ar fi vrut să-l arendeze. 

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/e1685472d2e8bc01d7daf04ad858f059/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
 "Are nevoie domnul Voiculescu de asta, vedeți că e vai de steaua lui cu terenurile", a replicat Traian Băsescu, la întrebarea dacă-l cunoaște pe omul de afaceri Marian Căpățână.  

Citește și: Mircea Băsescu, trimis în judecată de DNA
  
"Vă aduceți aminte, cât s-a supărat Antena că familia mea a cumpărat cu bani împrumutați de la bancă un teren? Acum m-am lămurit, pusese ochii și pe acest teren și voia probabil să-la arendeze, nu doar cele 2000 de hectare pe care le are exact lângă terenul meu", a adăugat Băsescu. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă