18.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialBârlad: Un bărbat fără adăpost, mort

Bârlad: Un bărbat fără adăpost, mort

Un bărbat de 65 de ani a murit, vineri, în adăpostul temporar amenajat în Bârlad pentru persoane fără adăpost, relatează Mediafax.

Citeşte şi: Un bărbat a murit din cauza hipotermiei, la Suceava

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, bărbatului i s-a făcut rău în timp ce se afla în îngrijirea personalului centrului din Bârlad destinat persoanelor fără adăpost.

Alertaţi de către celelalte persoane aflate în adăpost, angajaţii centrului aflat în administrarea primăriei au sunat la 112 pentru a solicita intervenţia unei ambulanţe.

Citeşte şi: Duşa: Au fost gestionate mai bine intervenţiile la deszăpezire

“În momentul în care echipajul medical a ajuns la solicitare, bărbatul de 65 de ani se afla în stop cardio-respirator. S-au făcut manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, fiind declarat decesul”, a precizat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

La sesizarea medicilor de la Ambulanţă, poliţiştii din Bârlad au declanşat o anchetă în acest caz pentru a stabili condiţiile în care a murit bărbatul.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj la Spitalul Matei Balș din București

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase...
Ultima oră
Pe aceeași temă