18.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialBank of America vrea să desfiinţeze până la 10.000 de locuri de...

Bank of America vrea să desfiinţeze până la 10.000 de locuri de muncă

Bank of America va desfiinţa 3.500 de locuri de muncă în acest trimestru şi lucrează la un plan care ar elimina alte câteve mii de posturi, putând ajunge până la 10.000, au declarat surse apropiate situaţiei, potrivit Wall Street Journal, citat de Reuters, informează Mediafax.

La sfârşitul lunii iunie, Bank of America avea 288.000 de angajaţi.

Cea mai mare bancă din SUA se alătură astfel altor instituţii de credit cu prezenţă la nivel global, care au anunţat că renunţă la aproape 50.000 de slujbe, proces ce urmează să se desfăşoare şi în anii următori.

Grupurile britancie HSBC şi Lloyds au anunţat cele mai mari diminuări de personal.

Reducerea cu 3.500 a numărului de locuri de muncă la Bank of America ar urma să fie implementată până la sfârşitul lunii septembrie şi va afecta majoritatea diviziilor băncii, inclusiv investment banking şi trading, au afirmat sursele. Desfiinţarea altor câteva mii de posturi ar putea avea loc în cadrul unui plan de restructurare, potrivit Wall Street Journal.

Cele mai citite

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...
Ultima oră
Pe aceeași temă