19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialBalanta 28 octombrie - 3 noiembrie

Balanta 28 octombrie – 3 noiembrie

In acest weekend Balantelor le sta capul numai la amor. Deci, daca este asa cum spun stelele, atunci sunt pe drumul bun, pot sa se dezlantuie cat pot, sa se lase purtati pe aripile dragostei cat le tin baierele, numai ca nu intelegem ce se mai poate intampla duminica, cand pofta lor, dorintele ating apogeul.

Daca noi nu stim asta, nu inseamna ca ei nu se vor descurca de minune. Sunt fericiti de ceea ce le ofera destinul, desi credem ca in flacararea lor lasa ceva la voia intamplarii. Atentie trebuie sa aiba cei care au relatii neoficiale, lor li se pot intampla unele situatii stanjenitoare, de nedorit pentru fiecare dintre parteneri. Atentie, deci, cui deschideti usa, cu cine vorbiti la telefon, si mai ales cu cine va puteti intalni. Pe luni nu sunteti in apele voastre, parca ati parasutati din avion intr-un tinut necunoscut. Va va trebui ceva vreme sa va adunati fortele, sa reintrati in ritmul normal de lucru, in parametri normali de functionare, asa cum sunteti dvs. si cum va cunosc oamenii.

Totusi, Balantele nu pot trai fara sa puna la cale o mica afacere, o vanzare, o mica intreprindere aducatoare de profit. Luni, evident, nu este ziua potrivita, dar marti si miercuri vor fi, mai ales pentru cei care activeaza in domeniul artei, cat si cei din domeniul livrarilor. Vor fi o serie de evenimente care vor putea deveni pentru dvs. adevarate surse de manifestare, de recunoastere a realei dvs. valori. In acest context este de dorit sa lucrati onest, sa nu incercati nici un fel de matrapazlacuri, acestea riscand imediat sa fie descoperite.

Mai ales cei aflati deja intr-o relatie de cuplu, pe joi, vineri, vor avea o viata de familie armonioasa, cu iesiri in public destul de incitante, cu intalniri placute, mai putin placute vor fi insa relatiile cu copiii sau cu familia extinsa, fiecare dintre acestia vor trage de o Balanta din toate partile, de cele mai multe ori motivele vor fi banii si atentia pe care fiecare vrea s-o primeasca in egala masura. Banii sunt atat cat o mica atentie, iar sanatatea – nimic grav, doar invocatii.

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

100 de arestați la Boston după o manifestație pro-Palestina

Aproximativ 100 de persoane considerate a fi manifestanţi pro-palestinieni au fost arestate sâmbătă dimineaţa în campusul unei universităţi din Boston şi tabăra lor a...

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă