23.1 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăSpecialAustralian Open: Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur. Trei turnee ratate la...

Australian Open: Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur. Trei turnee ratate la rând!

Sorana Cîrstea a fost eliminată din turneul de mare şlem, Australian Open, încă din primul tur al competiţiei, ea ratând calificarea în turul al doilea la toate cele trei turnee în care a jucat la începutul acestui an, potrivit siteului WTA.

Cîrstea, locul 21 WTA, a pierdut, la Australian Open, în faţa Marinei Erakovici (Noua Zeelandă), locul 52 WTA, cu scorul de 6-4, 7-6 (8/6). Ea mai fost învinsă, tot în primul tur, la turneul de la Sydney, premergător openului australian şi la turneul, care a debutat pe 30 decembrie, de la Auckland, în ambele meciuri pierzând în faţa unor jucătoare venite din calificări.

Tot la Australian Open a mai fost învinsă în primul tur şi Irina-Camelia Begu, poziţia 127 WTA. Ea a pierdut în faţa Galinei Voskoboeva (Kazahstan), 77 WTA, cu scorul 7-5, 4-6, 7-5. Singurii români care au trecut azi în runda următoare, după victoria de ieri a Monicăi Niculescu, sunt Halep şi Hănescu.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 846: Rutte promite că Olanda va continua să sprijine Kievul

Premierul olandez în exerciţiu, Mark Rutte, a asigurat că viitorul guvern, în care un rol esenţial îl va juca extrema dreaptă, dar în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă