21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialAtentie la ferestre!

Atentie la ferestre!

Numarul furturilor din locuinte a inregistrat o crestere alarmanta. Cele mai multe dintre aceste infractiuni au avut loc ca urmare a neglijentei proprietarilor.
In noaptea de joi spre vineri, autori necunoscuti, prin escaladarea ferestrei de la bucatarie lasata deschisa, au intrat intr-un apartament de pe strada Umbrelor si au sustras 10 milioane lei, 550 de dolari, o camera video digitala si bijuterii din aur. Prejudiciul a fost estimat la peste 80 de milioane de lei. Cazul se afla in cercetarea lucratorilor Sectiei II de Politie, care au demarat o ancheta pentru identificarea faptasilor si recuperarea prejudiciului.
Desi politistii au luat toate masurile pentru a preveni si combate acest gen de infractiuni, ei spun ca munca lor este in zadar din cauza neglijentei proprietarilor care lasa geamurile si usile deschise peste noapte.

Cele mai citite

România – Cehia. Declarațiile selecționerului George Buricea înaintea barajului pentru Cupa Mondială

George Buricea, selecţionerul echipei naţionale de handbal masculin a României, spune că barajul cu Cehia, contând pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2025, se...

Cod galben de furtuni, pentru 24 de județe și Capitală. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă în cursul acestei zile în 24 de...

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...
Ultima oră
Pe aceeași temă