31.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialArad: Un avion cu două persoane la bord a aterizat forţat în...

Arad: Un avion cu două persoane la bord a aterizat forţat în localitatea Măgulicea

Un avion de mici dimensiuni în care se aflau doi cetăţeni danezi care se deplasau din Bulgaria spre Ungaria a aterizat forţat, în această după-amiază, în localitatea arădeană Măgulicea, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, cele două persoane aflate la bord nefiind rănite, informează Mediafax.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, avionul de mici dimensiuni a fost nevoit să aterizeze pe o poiană din localitatea Măgulicea, aparţinând comunei Vârfurile, a explicat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu.

Ea a precizat că la bordul avionului se aflau doi cetăţeni danezi.

“Cei doi cetăţeni danezi sunt bine, iar la faţa locului a fost trimisă o echipă de intervenţie pentru a preveni orice fel de problemă”, a mai spus reprezentantul Poliţiei Arad.

Potrivit unor surse din cadrul Centrului de Dirijare a Zborurilor Arad, pilotul anunţase că vizibilitatea este foarte redusă şi are probleme cu aparatura de orientare de la bord, astfel că a decis să aterizeze pe un teren agricol.

Conform surselor citate, în urma aterizării aparatul a suferit avarii la o roată şi o aripă.

Incidentul nu a fost anunţat la 112, iar proprietarul aparatului de zbor, înmatriculat în Danemarca, a solicitat unei firme din Arad o macara şi un trailer pentru a ridica şi transporta avionul, arată sursele menţionate.

 

Cele mai citite

Cum se modifică Legea achizițiilor publice

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanță de urgență care va modifica Legea achizițiilor publice, informează o știre...

Record de îndatorare pentru Statul Român. Datoria publică a crescut în martie la 845 miliarde lei

Datoria publică a crescut în martie cu 3,8 miliarde de lei și a atins nivelul record de 845,1 miliarde lei, potrivit datelor Ministerului Finanțelor. Cu...

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă