15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialApple pregăteşte un anunţ important. Despre ce este vorba?

Apple pregăteşte un anunţ important. Despre ce este vorba?

Apple pregăteşte un anunţ important în cadrul unui eveniment care va avea loc la New York, la sfârşitul acestei luni, relatează allthingsd.com.

Însă, conform unor surse, evenimentul nu va fi legat de lansarea unui iPad 3, reprezentând noua generaţie a dispozitivului pe care „fanii” îl aşteaptă pe piaţă în 2012.

Deşi compania este aşteptată să lanseze un nou produs Apple TV în acest an, un astfel de eveniment va avea loc, cu siguranţă, în inima industriei de la Hollywood sau în Silicon Valley.

Prin urmare, evenimentul de la sfârşitul lunii ianuarie poate consta într-un anunţ legat de domeniul publicistic şi va fi organizat de către Eddy Cue. El este responsabil, în cadrul companiei, de tot ceea ce înseamnă distribuţie digitală: iTunes Store, App Store, iBookstore, precum şi iAd cu serviciile iCloud.

În industria advertising-ului este binecunoscut faptul că Apple se află în căutarea unui manager al departamentului de publicitate prin intermediul telefoniei mobile, după plecarea lui Andy Miller în vara anului 2011.

Ultimul eveniment de la New York la care a participat Eddy Cue a avut loc în urmă cu un an, atunci când Apple a ajutat News Corp. cu lansarea revistei online „The Daily”.

Cele mai citite

CSA Steaua, campioană naţională la polo feminin

CSA Steaua Bucureşti a câştigat din punct de vedere matematic al şaptelea său titlu de campioană naţională la polo pe apă feminin, după ce...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă