13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialAPLICAŢIE ONLINE Vezi cine te caută pe Google

APLICAŢIE ONLINE Vezi cine te caută pe Google

După o întâlnire sau un interviu de angajare, sunt mari şanse ca numele tău să fie căutat pe Google. BrandYourself este o unealtă care te ajută să contolezi destul de bine reputaţia ta online, scrie Mashable, citat de Realitatea.net.

Aplicaţia ajută persoanele să controleze rezultatele afişate de Google atunci când sunt căutate numele lor.

Marţi, însă, BrandYourself a lansat o unealtă nouă şi extrem de interesantă, care permite utilizatorilor înregistraţi să vadă unde lucrează şi în ce loc se află persoanele care au dat căutare după numele lor şi le-au vizitat profilul de BrandYourself.

Pentru a reuşi asta, BrandYourself a construit o bază de date cu IP-urile disponibile în mod public ale unor companii şi organizaţii.

Atunci când o persoană dintr-o companie ale cărei IP-uri apare în baza de date BrandYourself îţi caută numele pe Google şi intră pe profilul tău de BrandYourself, care apare printre primele rezultate, tu vei afla cine te-a căutat.

Poate fi angajatorul la care te-ai prezentat la interviu sau o fată cu care te-ai întâlnit şi lucrează pentru acea companie.

Pentru a te folosi de această unealtă, trebuie să îţi construieşti un profil pe BrandYourself.

Reţele ca LinkedIn sau MyLife permit utilizatorilor să vadă cine le-a vizitat profilul, însă doar dacă vizitatorii erau de asemenea utilizatori LinkedIn/MyLife.

“Funcţionează aproape la fel cum merge LinkedIn şi MyLife pentru utilizatorii din interiorul reţelei. Numai că, aici, se aplică întregului internet”, spune unul dintre fondatorii BrandYourself, Patrick Ambron.

Cele mai citite

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...
Ultima oră
Pe aceeași temă