22.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialAntrenorul Pacos Ferreira: Pandurii Târgu Jiu este o echipă complicată

Antrenorul Pacos Ferreira: Pandurii Târgu Jiu este o echipă complicată

Antrenorul echipei Pacos Ferreira, Costinha, a declarat, miercuri, că Pandurii Târgu Jiu, adversara din etapa a II-a a Grupei E a Ligii Europa, este o formaţie complicată, care are în ofensivă jucători rapizi, potrivit Mediafax.

Victoria din meciul cu Maritimo ne dă linişte şi încredere. Urmează un meci în cupele europene, total diferit de ce se întâmplă în campionat. Pandurii Târgu Jiu este o echipă complicată, care ne va pune multe probleme. A învins Braga în play-off şi au jucători rapizi în ofensivă. Trebuie să fim atenţi, dar sunt încrezător că vom face un joc bun”, a spus Costinha.

Tehnicianul portughez a afirmat că jucătorii Tony, Andre Leao şi Manuel Jose, care au evoluat în Liga I i-au transmis informaţii despre fotbalul românesc. „Este important că avem trei jucători în lot care au evoluat în România. Ei mi-au oferit informaţii despre mentalitatea românilor. Este un lucru important într-un meci echilibrat. Ne gândim numai la meciul cu Pandurii, deşi situaţia din campionat este îngrijorătoare. Acum vrem trei puncte în Liga Europa şi apoi ne vom gândi la întrecerea internă”, a precizat Costinha.

Partida Pacos Ferreira – Pandurii Târgu Jiu, din etapa a II-a a Grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.05, pe stadionul Afonso Henriques din Guimaraes.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă