15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialAntonescu: Trebuie să fim optimişti, în 2014. Zgonea: Sper că sunteţi înconjuraţi...

Antonescu: Trebuie să fim optimişti, în 2014. Zgonea: Sper că sunteţi înconjuraţi de cei dragi

Şeful Senatului, Crin Antonescu le-a urat românilor, pe pagina sa de Facebook, să fie optimişti în noul an, deşi 2013 a fost unul greu.

Citeşte şi: Ponta, pe Facebook: ”Urez La Mulţi Ani tuturor celor care au urmărit în 2013 acest cont”

”La pragul trecerii într-un nou an, doresc să le urez tuturor românilor gândurile mele cele mai bune, sănătate, bucurie şi speranţa că anul ce va veni va fi mai bun şi mai prosper.

Citeşte şi: Revelion 2014: Ce ţări au intrat deja în noul an

Anul ce se încheie a fost unul greu, însă trebuie să fim optimişti şi să avem încredere în forţa noastră ca popor, că fiind uniţi avem şansa de a avea un viitor mai bun. 2013 a fost anul în care, după o perioadă grea prin care România a trecut, am reuşit să reparăm o parte dintre nedreptăţile făcute românilor şi să le oferim speranţa pentru o viaţă mai bună!

Citeşte şi: Mesajul preşedintelui Traian Băsescu cu prilejul Anului Nou

În noul an vom continua pe drumul început şi ne vom respecta angajamentele asumate în faţa românilor care ne-au acordat încrederea lor în 2012. Anul care vine este unul plin de provocări şi de momente importante.LA MULŢI ANI!”, a postat Crin Antonescu pe Facebook.

Şi Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a ţinut să felicite românii cu ocazia Anului Nou, tot pe Facebook.

”Vă urez tuturor un final de an liniştit în familie şi un început de 2014 plin de speranţe şi bucurii! Oriunde sunteţi, orice planuri aveţi în această noapte, sper că sunteţi înconjuraţi de cei dragi vouă. Şi vă doresc să fiţi mereu, în anul care vine, alături de oameni care vă iubesc, vă apreciază şi vă susţin!

Am trecut printr-un an plin de încercări, un an de reconstrucţie. Am încrederea că în 2014 vom simţi roadele muncii noastre şi că ne vom bucura de noile oportunităţi pe care ni le va aduce. Şi mai am încrederea că anul viitor ne va aduce tuturor mai multă înţelepciune şi răbdare să trecem peste momentele dificile, compasiune şi întelegere pentru cei din jurul nostru şi speranţa pentru un viitor mai bun. La multi ani!”, a scris Zgonea, pe contul de Facebook.

Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă