11.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialAnchetă după remiza controversată dintre Lucian Bute şi Badou Jack

Anchetă după remiza controversată dintre Lucian Bute şi Badou Jack

Consiliul Mondial de Box (WBC) va deschide o anchetă după remiza controversată dintre Lucian Bute şi Badou Jack, informează TVR.

Potrivit statisticii computerizate, Lucian Bute a trimis 857 de pumni spre adversar, 21% atingându-şi ţinta. Jack a avut 703 pumni, cu o eficiență de 40%. Astfel, Badou Jack a trimis cu aproape 100 de lovituri care şi-au atins ţinta mai multe decât Bute.

Cu toate acestea, Dintre cei trei arbitri-judecători, doar unul l-a dat câştigător pe Badou Jack, scor 117-111, în timp ce ceilalţi doi au dat egalitate, 114-114.

Preşedintele Consiliul Mondial de Box, Mauricio Sulaiman, susţine că va deschide o anchetă legată de cei doi arbitri care au indicat remiza. Dacă WBC consideră că decizia a fost viciată, ar putea avea loc o revanşă.

“Sunt extrem de dezamăgit de cum au punctat doi arbitri WBC și cu siguranţă voi investiga această chestiune.”, a spus Suliaman.

Cele mai citite

Opt persoane au murit într-un restaurant din Beirut în urma unui incendiu porvocat de explozia unei butelii de gaz

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marţi cel puţin opt persoane într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat...

Estonia acuză Rusia că-i perturbă zboorurile prin interferența cu semnalele GPS

Finair a anunțat că a suspendat zborurile timp de o lună, potrivit radioromania.ro. Estonia acuză Rusia că prin interferența cu semnale GPS încalcă reglementările naționale...

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...
Ultima oră
Pe aceeași temă