12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialAmbient a adus 1.500 de invitaţi

Ambient a adus 1.500 de invitaţi

Ambient, un lider al pieţei autohtone de comerţ cu materiale de construcţii, finisaje şi amenajări interioare, a susţinut pentru al nouăsprezecelea an consecutiv Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), o manifestare culturală de excepţie.

Ca în fiecare an, Ambient a adus alături atât branduri sonore, cât şi invitaţi de marcă. Alături de Ambient au fost anul acesta: Bel Profile, Bramac, Caparol, Ceresit, Cesarom, Ferroli, Franke, Macon, Natürlich, Protect Chim, Rigips, SN Deco, Tassullo, Tondach, Viessmann, Wienerberger. Aceste mărci sunt reprezentative pentru produsele pe care clienţii le găsesc în magazinele Ambient, dar şi pentru implicarea în acţiuni destinate comunităţilor cărora li se adresează.

Anul acesta mai mult de 1.500 de invitaţi din Alba Iulia, Baia Mare, Bistriţa, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Gheorgheni, Lugoj, Mediaş, Năsăud, Râmnicu Vâlcea, Sighişoara şi, bineînţeles, din Sibiu, au venit să se bucure împreună cu echipa Ambient de spectacolele de teatru, dans, muzică, de strada plină de viaţă şi de ospitalitatea sibienilor.

“Festivalul a creat pentru Ambient un cadru perfect în care noi, echipa Ambient, ne-am putut întâlni cu colaboratorii noştri de zi cu zi: antreprenorii, arhitecţii, constructorii, meşterii, furnizorii, familiile care construiesc sau renovează, lucru care demostrează că identitatea şi tradiţiile noastre culturale nu se vor pierde o dată cu trecerea timpului. ” a declarat Ioan Ciolan, Director General şi Fondator Ambient.  Text Box:

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă